Çagllavica (Graçanicë/Prishtinë)

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Çagllavica)

Çagllavicë është një vendbanim në Kosovë. Fshati është ndarë me një pjesë banuar nga shqiptarët në kuadër të komunës së Prishtinës, ndërsa pjesa tjetër banuar nga serbët në kuadër të komunës së Graçanicës.[1]

Çagllavicë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Burimet

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto