Çagllavica (Graçanicë/Prishtinë)

fshat në Kosovë

Çagllavicë është një vendbanim në Kosovë. Fshati është ndarë me një pjesë banuar nga shqiptarët në kuadër të komunës së Prishtinës, ndërsa pjesa tjetër banuar nga serbët në kuadër të komunës së Graçanicës.[1]

Çagllavicë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Burimet Redakto

Lidhje të jashtme Redakto