Breg i Zi është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Bregzi.

Breg i Zi
Bregzi
Fshat
Targat01

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto