Fushloti është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Para vitit 1999 fshati ishte i njohur edhe me emrin Ruboc.

Fushlot
Ruboc
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto