Gracka e Vjetër

fshat në Kosovë

Gracka e Vjetër është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Gracë.

Gracka e Vjetër
Gracë
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto