Okosnicë është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Dalmat.

Okosnicë
Dalmat
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto