Gumnasellë është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Bujar.

Gumnasellë
Bujar
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto