Kraisht është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Kroisht.

Kraisht
Kroisht
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto