Llugë është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Fushas dhe Fushor.

Llugë
Fushor
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto