Gllogoc është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Rrafshak dhe Rrafshor.

Gllogoc
Rrafshor
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto