Konjuh është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Kojuh dhe Drithnik.

Konjuh
Drithnik
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto