Leletiq është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Rreze.

Leletiq
Rreze
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto