Dobrajë e Madhe është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Kruebardh dhe Kroibardh.

Dobrajë e Madhe
Kroibardh
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto