Bungeti është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Para vitit 1999 fshati ishte i njohur edhe me emrin Bukovicë.

Bunget
Bukovica
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto