Ribar i Madh është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Ilirian.

Ribar i Madh
Ilirian
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto