Gadimja e Epërme

fshat në Kosovë

Gadime e Epërme është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Kështjellanë.

Gadime e Epërme
Kështjellanë
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto