Dobrajë e Vogël është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Fushëmirë.

Dobrajë e Vogël
Fushëmirë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto