Hallaç i Vogël është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Martiras.

Hallaç i Vogël
Martiras
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto