Tërbucë është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Malisht.

Tërbucë
Malisht
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto