Vërshec është një vendbanim në komunën e Lipjanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Blinisht dhe Blinajë.

Vërshec
Blinajë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto