Prezentim
Published Papers-Punimet e botuara

 • Adi Dani ,,A formula for sums of powers of first n-natural numbers,,

Spisanie ,,SIGMA,, br 1 vol 02/03 Skopje 2002

 • Adi Dani ,,Srinivasa Ramanujan the man who knew infinity,,

Spisanie ,,SIGMA,, br 3 vol 05/06 Skopje 2006

 • Adi Dani ,,Quasicompositions of natural numbers,,

Proceedings of III congress of mathematicians of Macedonia Struga Macedonia 29 IX -2 X 2005 pages 225-238 [1]

Contributed talks-Ligjerata

 • Adi Dani ,,Quasicompositions of natural numbers, generalized Pascal triangles and Fibonacci sequences,,

III congress of mathematicians of Macedonia, Struga 2005

Books-Libra
Lidhje të brendshme
Lidhje të jashtme

8&q=adi+dani+procedings+0f+III+VONGRES#hl=en&expIds=17259,24279,27373,27585,27642,27905&sugexp=ldymls&xhr=t&q=adi+dani+proceedings+OF+III+CONGRESS+OF+MATHEMATICIANS+OF+MACEDONIA&cp=27&pf=p&sclient=psy&aq=f&aqi=&aql=&oq=adi+dani+proceedings+OF+III+CONGRESS+OF+MATHEMATICIANS+OF+MACEDONIA&gs_rfai=&pbx=1&fp=fbd015e7d5fd84de]Thënie të zgjedhura

 • Njerëzit e paaftë krenohen kur u qesin pengesa njerëzve të mençur.
 • Lajkatimi krijon shokë, e vërteta urrejtje
 • Të lexosh pa menduar është e padobishme por të mendosh pa lexuar është e rrezikshme".
 • Kush dëshiron të bëjë diçka gjen mënyrën; Ai që nuk bën asgjë, e gjen arsyen. - Pablo Pikaso

Fjalë të urta

 • Dardha nën dardhë bie
 • Behu ujk të hanë bëhu qingj të vranë
 • Nëse ke bisht ta presin dhe nëse s'ke ta ngjesin

Artikujt që i kam shkruajtur, përkthyer ose kontribuar shumë

 • Në këtë kategori bën pjesë ai artikull të cilin e kam filluar dhe plotësuar duke shfrytëzuar materiale të lejuara nga Wikipedia në gjuhën anglisht, por edhe nga gjuhët me rrënjë latine (frenge, italiane, spanjole) dhe gjuhët sllave (kroate, boshnjake, sllovene, serbe, bullgare, ruse etj) por edhe njohuri nga burime tjera të pavarura. Artikujt janë në vëzhgim nga unë që do të thotë se gabimet kohë pas kohe do ti korrigjoj poashtu kuptohet se mund të intervenojnë edhe përdoruesit tjerë, por i këshilloj amatorët në matematikë që të mos intervenojnë se në vend që të ndreqin diçka mund ta dëmtojnë artikullin.

Artikuj matematikor


Artikuj jomatematikor

Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Armend.