Bojnoviq është një vendbanim në komunën e Zubin Potokut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Banjë.

Bojnoviq
Banjoviq
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto