Parucë është një vendbanim në komunën e Zubin Potokut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Paruk.

Parucë
Paruk
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto