Burllatë është një vendbanim në komunën e Zubin Potokut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Burllat.

Burllatë
Burllat
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto