Drainoviq është një vendbanim në komunën e Zubin Potokut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Drajnoviq.

Drainoviq
Drajnoviq
Fshat

Shih dhe këtë Redakto