Jasenoviku i Poshtëm

fshat në Kosovë

Jasenovik i Poshtëm është një vendbanim në komunën e Zubin Potokut, Kosovë.

Jasenovik i Poshtëm
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto