Hape menynë kryesore

Udhëheqës të shteteve në vitin 2009

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 2009 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Përmbajtja

AfrikëRedakto

Amerika e JugutRedakto

Amerika e VeriutRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

EuropëRedakto

Liderët BotërorëRedakto

ReferencatRedakto