Bellopaq është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Lerth dhe Nilaj.

Bellopaq
Nilaj
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto