Rekë e Allagës është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Prelaj dhe Nikaj.

Rekë e Allagës
Nikaj
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto