Brestovik është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Gurinë dhe Nënkalajë.

Brestovik
Nënkalajë
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto