Jabllanicë është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Gjergjizë dhe Albë.

Jabllanicë
Albë
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto