Kosuriq është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Kodranik dhe Frashnjet.

Kosuriq
Frashnjet
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto