Millovancë është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Haxhizekaj dhe Mhillaj.

Millovancë
Mhillaj
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto