Dobërdol është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Lugmirë dhe Kastrat.

Dobërdol
Kastrat
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto