Qyshk është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë.

Qyshk
Fshat

Historia Redakto

Në vitin 1999, gjatë luftës në Kosovë, paramilitarët serbë kryen Masakrën e Qyshkut.

Shih dhe këtë Redakto

Personalitete të njohura Redakto

Bekim Çeku

Lidhje të jashtme Redakto