Trestenik është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Trefis dhe Lugmirë.

Trestenik
Lugmirë
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto