Lipë është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Nikuçaj dhe Kalajë.

Lipë
Kalajë
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto