Krysheci

fshat në Kosovë

Kryshec është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Dardhesh dhe Kryeshesh.

Kryshec
Kryeshesh
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto