Rashiq është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Rashaj dhe Rrafsh.

Rashiq
Rrafsh
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto