Lubeniqi

fshat në Kosovë

Lubeniq është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Drinisht dhe Kronarb.

Lubeniq
Kronarb
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto