Gllogjani (Pejë)

fshat në Kosovë

Gllogjan është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Dukëgjin.

Gllogjan
Dukëgjin
Fshat

DemografiaRedakto

Në Gllogjan jetojnë katër fise, Mirdita (shih Rrethi i Mirditës), Kabashi, Berisha dhe Thaçi.

KulturaRedakto

Në Gllogjan është Kisha e Shën Ndout, famullia përbahet prej tri fshatrave: Gllogjan, Nepolë dhe Llugaxhi.

Lidhje të jashtmeRedakto