Koshutovë është një vendbanim në komunën e Albanikut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Kodërbardhë.

Koshutovë
Kodërbardhë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto