Medvec është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Iliridë dhe Iliras.

Medvec
Iliridë
Iliras
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto