Korisha

fshat në Kosovë

Stampa:Infobox KS vendbanim Korishë është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë.

Historia

Redakto

Në këtë fshat është bërë një masakër madhore. Në vitin 1913 në kishën e fshatit Korishë janë masakruar 99 burra atdhetar nga familjet Rexhaj, Ahmetaj, Bobaj, Muqaj, Balaj. [nevojitet citimi]

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto