Dushanovë është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Arbanë.

Dushanovë
Arbanë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto