Legjendë është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Para vitit 1999 fshati ishte i njohur edhe me emrat Lutogllavë dhe Flokat.

Legjendë
Lutogllavë
Flokat
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto