Franciumi

Franciumi

Franciumi është një element kimik me simbolin Fr dhe numrin atomik 87. Është elementi më aktiv në grupin e IA dhe është element radioaktiv.

 Commons: Franciumi – Album me fotografi dhe/apo video dhe material multimediale