Darmstadtiumi

Darmstadtiumi

Darmstadtiumi është element artificial radioaktiv i zbuluar nga instituti per kerkime për ione të rënda (Gesellschaft für Schwerionenforschung) në Darmstadt, Gjermani.

Përbërja

Redakto

Kombinimet kimike

Redakto

Përdorimi

Redakto

Shih dhe këtë

Redakto


  Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull.