Neoni

Neoni përfitohet nga një shkrirje e mëtejshme e lëndës së plastikës së fort ose xhamit linear të ksenonit pastaj brenda në formën e fituar nga shkrirja vendoset poçi për dritë dhe ndriçon shumë bukur. Ndriçimin e ndihmon të shkëlqej ksenoni ose plastika e fortë. Neonit në shkrirje mund ti jepen forma të ndryshme sipas dëshirës.

Shih dhe këtë Redakto


Lidhje të jashtme Redakto

  WikiFjalori: Neoni – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë