Hassiumi

Hassium është element kimik artificial dhe radioaktiv i zbuluar nga Instituti për jone të rënda (Institut für Schwerionenforschung) në Darmstadt, Gjermani. Hassium quhet në latinisht shteti federal (Bundesland) Hessen.


Përbërja Redakto

Kombinimet kimike Redakto

Përdorimi Redakto

Shih dhe këtë Redakto


  Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull.